Chatbot

chat met ons en stel je vraag direct!

Nu online


Reset chatbot
Sluit chatbot

PLANNEN VOOR INDUSTRIEBOUW? FERRUM IS JE GRAAG VAN DIENST.

Ferrum Industriebouwers is al meer dan 30 jaar expert op het vlak van industriebouw en -renovatie. Met onze totaalservice bieden we een oplossing voor elk project voor de meest diverse afzetmarkten. Daarvoor hebben we in eigen huis alle visie, kennis, ervaring en infrastructuur.

Icoon ferrum
Diensten icoon

KMO-units

Als bedrijf heb je – om optimaal te ondernemen en te groeien – de juiste ruimte nodig. Flexibele, toekomstgerichte KMO-units zijn de ideale oplossing om je business te laten evolueren. Ferrum bouwt KMO-units op maat die de perfecte uitvalsbasis vormen voor lokale of startende bedrijven en kleinschalige kmo's.

Lees meer
Diensten icoon

Bedrijfsgebouwen & kantoren

Je bedrijfsgebouw of kantoor is tegelijkertijd je werkinstrument én je visitekaartje. De perfecte omkadering zorgt voor een optimale werking en meteen ook de juiste uitstraling. Ferrum heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van duurzame, doordachte bedrijfspanden op maat die je ambities en groeiplannen helpen realiseren.

Lees meer
Diensten icoon

Showrooms & retailgebouwen

Als ondernemer wil je met je zaak optimaal tonen aan je (potentiële) klanten waar je voor staat en wat je in huis hebt. En ondertussen wil je ook operationeel kunnen werken in de beste omstandigheden. De uitstraling én functionaliteit van je showroom, winkel of retailzaak zijn dan ook superbelangrijk.

Lees meer
FERRUM’S UNIEKE EXTRA’S

VOOR JOUW INDUSTRIEBOUW LEGT FERRUM VELE TROEVEN OP DE WERF.

De expertise van Ferrum

ALLE EXPERTISE IN HUIS

Ervaren personeel en eigen studie- en tekendienst, staal- en plooiatelier en funderings-, montage- en afwerkingsteams.

De persoonlijke aanpak van Ferrum

PERSOONLIJKE AANPAK

We geloven in de meerwaarde van een persoonlijke service, een open dialoog en transparante communicatie.

De betrokkenheid van Ferrum

BETROKKENHEID

Vanaf dag 1 stappen we mee in het bouwproces, en begeleiden en ontzorgen we onze klant optimaal tijdens het hele traject.

Constructief oplossen met Ferrum

CONSTRUCTIEF

Oplossingsgericht gaan we telkens op zoek naar de beste kwaliteit en het perfecte resultaat op maat van onze klant.

Diensten icoon

Renovatie & gevelbekleding

Ook voor de plaatsing van industriële gevelbekleding en het renoveren van bedrijfsgebouwen mag je vertrouwen op de expertise van Ferrum.

Lees meer
Diensten icoon

bouwteam realisaties

Je kan voor je bouwproject ook een beroep doen op Ferrum als bouwteam. Deze contractvorm maximaliseert de samenwerking en vroege uitwisseling van informatie. Vanaf het begin van het traject tot een vlekkeloze oplevering mag je op ons rekenen.

Lees meer